Waarom kies je voor het Groot Nieuws Abonnement?

Met het collectief van Groot Nieuws Abonnement bieden we het complete mobiele aanbod van T-Mobile, alleen dan voordeliger. Bovendien ondersteun je Groot Nieuws Radio. De abonnementskosten van de eerste maand komen namelijk volledig ten gunste van Groot Nieuws Radio.

De oprichter van het Groot Nieuws Abonnement

De man achter Groot Nieuws Abonnement is telecomondernemer Gerrit Splinter. Hij zit al sinds 1985 in het vak. Hij begon aan de vooravond van de mobiele telefonie zijn bedrijf Finntax in Raamsdonksveer. Na een succesvolle periode verkocht hij zijn bedrijf om in zijn woonplaats Nieuwkoop Splinter Voice & Data te beginnen. “Heerlijk om na al die jaren op en neer rijden lekker dichtbij huis te ondernemen en te werken voor klanten uit de regio,” aldus Gerrit.

Mensen helpen kan op vele manieren

Gerrit rolde destijds in de telecom, omdat de techniek hem aansprak. Maar leuker nog vindt hij het om mensen te helpen. Dat doet hij dan ook actief en als secretaris

bij GODcentre, een jonge, dynamische gemeente met ruim 1.000 bezoekers. Daarnaast is Gerrit al jaren Businessclublid van Groot Nieuws Radio.

“Wij zijn op de wereld voor elkaar en om samen te delen. Als je niet kunt delen, is het lastig om gelukkig te worden.”

Gerrit Splinter Telecomondernemer,
Secretaris GODcentre en oprichter Groot Nieuws Abonnement

Samen ondersteunen we Groot Nieuws Radio

Ben jij ondernemer en luisteraar van Groot Nieuws Radio? Kies dan voor een zakelijk T- Mobile abonnement via ons collectief! Samen ondersteunen we Groot Nieuws Radio met hun missie: Christenen dienen met het evangelie van Jezus Christus, zodat je houvast vind in je geloof en je je uitgedaagd weet om je in te zetten voor gezin, kerk en samenleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij komen graag met jou in contact om je te helpen met het samenstellen de best passende abonnementen voor jouw organisatie. Of je nu een ZZP’er bent of een organisatie hebt met 150 medewerkers. Je kunt altijd rekenen op onze ervaring, persoonlijke begeleiding en zelfs (wanneer de situatie daar om vraagt) maatwerkoplossingen en tarieven.

Meer weten? Je kunt ons bellen tijdens kantooruren op 085 018 65 41 of mailen. Wil je dat wij jou bellen, maak dan eenvoudig een terugbelafspraak

Gerrit Splinter