Waarom kies je voor het Groot Nieuws Abonnement?

Tegenwoordig kun je niet meer zonder een mobiel abonnement. Het Groot Nieuws Abonnement biedt je een compleet abonnement via het betrouwbare T-Mobile netwerk, tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien ondersteun je Groot Nieuws Radio. De abonnementskosten van de eerste maand komen namelijk volledig ten gunste van Groot Nieuws Radio.

De oprichter van het Groot Nieuws Abonnement

De man achter het Groot Nieuws Abonnement is telecomondernemer Gerrit Splinter. Hij zit al sinds 1985 in het vak. Hij begon aan de vooravond van de mobiele telefonie zijn bedrijf Finntax in Raamsdonksveer. Na een succesvolle periode verkocht hij zijn bedrijf om in zijn woonplaats Nieuwkoop Splinter Voice & Data te beginnen. “Heerlijk om na al die jaren op en neer rijden lekker dichtbij huis te ondernemen en te werken voor klanten uit de regio,” aldus Gerrit.

Mensen helpen kan op vele manieren

Gerrit rolde destijds in de telecom, omdat de techniek hem aansprak. Maar leuker nog vindt hij het om mensen te helpen. Dat doet hij dan ook actief en als secretaris bij GODcentre, een jonge, dynamische gemeente met ruim 1.000 bezoekers. Daarnaast is Gerrit al jaren Businessclublid van Groot Nieuws Radio. Omdat deze zender sinds 2019 niet meer te beluisteren is via de middengolf, ging Gerrit met zijn kennis en netwerk op zoek naar nieuwe wegen. Zo is het Groot Nieuws Abonnement ontstaan.

“Wij zijn op de wereld voor elkaar en om samen te delen.
Als je niet kunt delen, is het lastig om gelukkig te worden.”

Gerrit Splinter
Telecomondernemer,
Secretaris GODcentre en
oprichter Groot Nieuws Abonnement

Samen ondersteunen we Groot Nieuws Radio

Ben jij een vaste luisteraar van Groot Nieuws Radio? Kies dan voor een voordelig Groot Nieuws Abonnement! Afhankelijk van hoe veel en hoe vaak je luistert en wat je nog meer met je smartphone of tablet wilt doen, zijn er drie abonnementen beschikbaar. Ze zijn stuk voor stuk scherp geprijsd en maken gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk. Met een Groot Nieuws Abonnement word je boven nooit geconfronteerd met onverwachte kosten.

Persoonlijke begeleiding

Een Groot Nieuws Abonnement afsluiten, is heel eenvoudig. Wil je hulp, dan zijn we er voor je. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren op 085 018 65 41 of mailen. Wil je dat wij jou bellen, maak dan eenvoudig een terugbelafspraak.