T-Mobile @Work 3GB

@Work 3GB

Onbeperkt bellen NL + EU + VS
180 minuten bellen vanuit NL naar EU + VS
3 GB internet NL + EU +VS

ACTIEPRIJS

€ 15,20

ex. btw

100% korting op de aansluitkosten

Ja, ik heb interesse

Neem persoonlijk contact met mij op.

  Deze gegevens worden voor een periode van max. 36 maanden opgeslagen of gedurende de looptijd van uw abonnement.

  Wat kunt u bij een overstap van ons verwachten?

  Overstapservice

  Simkaarten

  Bij een overstap van een andere provider naar T-Mobile krijgt u nieuwe simkaarten. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe simkaarten worden voorzien van een label met de naam van de gebruiker, 06-nummer en de overstapdatum. Op deze manier kunnen de simkaarten eenvoudig uitgedeeld worden aan gebruikers.

  SMS service

  De gebruikers krijgen één week en één dag voor de overstapdatum een sms ter herinnering van de overstap. We herinneren de gebruiker eraan dat hij/zij die dag de nieuwe kaart bij de hand moet hebben.

  Factuurcontrole

  Wij bieden de mogelijkheid om de maandelijkse factuur door ons te laten controleren op verbruik en kosten. We houden voor u in de gaten of de afgenomen bundels toereikend zijn, de afgesproken tarieven op de factuur staan en halen de excessen eruit en maken hier melding van.

  Beheer

  U kunt ervoor kiezen om het beheer van uw abonnementen volledig door ons uit te laten voeren of dit voor het grootste deel zelf te doen. Indien u de abonnementen zelf wilt beheren dan bieden wij de mogelijkheid om telefonisch of, waar nodig, op locatie uitleg te geven over de T-Mobile beheer portal. U krijgt dan instructies over het aanpassen van abonnementen, simwissels, factuuranalyses, het instellen van blokkades en meer.

  Reguliere support

  • Sim wissels
  • Blokkades
  • Wijzigingen
  • Nieuwe aansluitingen
  • Vragen over facturen
  • Telefonisch en per mail te bereiken